Tapasztalatok

Tapasztalatok

DEER PLACENTA TAPASZTALATOK

Korábban elég sok sportsérülésem volt, amiből nem is sikerült teljesen felépülnöm, ezért kezdtem el szedni a kapszulát, hiszen az egyik ismerősömnek is segített. Most már olyannyira helyrejött a térdem, hogy újra tudok futni, eddig sajnos ez sem ment.

Két hete szedem a terméket. Évek óta térdízületi fájdalmaim vannak, főként reggel amikor felkelek. A műtét előtt utolsó reményként próbáltam ki az Einnalab kapszuláit és nagyon hálás vagyok, mert már ennyi idő után is hatalmas a javulás. 2 kapszulát szedek per nap. Aki ilyen problémákkal küzd, mindenképp próbálja ki.

Eddig négy dobozzal fogyasztottam el, még vissza van 2 hónap a kúrából. Három kapszulát szedek be az esti étkezésem előtt. Négy hónappal ezelőtt az a1c-m elég magas volt (8,9), de az Einnalab-nak köszönhetően mostanra sikerült levinnem egy sokkal egészségesebb értékre (6,8-ra).

Az ára miatt sokat gondolkodtam, hogy megrendeljem-e a kapszulát de mivel az állapotom nem javult ezért gondoltam teszek egy próbát. Azóta már lecsökkenthettem a vérnyomás gyógyszerem az orvosom engedélyével.

Már több éve csinálom meg a 6 hónapos kúrát, eddig mindig külföldről kellett rendelnem a terméket, magas szállítási költséggel. Örülök hogy itthon is kapni.

Régóta foglalkozom a keleti "gyógyászattal". Nagyon jól van összerakva a kapszula, jók az összetevők. Régebben is csináltam már egy kúrát az Einnalab kapszuláival, most is megrendeltem a 6 hónapos kúrát.

Cukorbeteg vagyok, 64 éves. Még csak 1 hónapja szedem a kapszulát, de már nem vagyok olyan fáradékony, kimerült, és sikerült lefogynom is egy kicsit, ami nekem nagy szó. Jól esik végre úgy érezni, hogy van még remény.

Vérnyomásproblémáim vannak, majdnem sikerült rábeszélni egy majdnem 1 millió forint értékű kúrára egy másik márkának. Nos, két hónap elteltével tényleg kezdett javulni a helyzet. Nem érzem már annyira magam feszültnek, nincsenek már azok a heves szívdobogásaim, mint eddig. Élettel telibb vagyok most. Ajánlom mindenképp.

Nagyon örülök, hogy rájuk találtam a drágább versenytársuk után. A tapasztalat ugyan az, viszont sokkal jobb áron jutottam hozzá. Köszönöm.

Már a 3. hónapot kezdem. Nincsen komoly problémám, csak egészségmegőrzés képpen csinálom a 6 hónapos kúrát. Tapasztalataim: az első héten már éreztem, hogy mennyivel energikusabb vagyok. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, fejben is sokkal jobban tudok a munkára koncentrálni, sokkal jobban alszok, mint eddig.

Csodálatos módon már 1 hét után érzem a változásokat a testemben. Főleg az ízületi állapotom javult, mivel hosszabb távot tudok gyalogolni, mint eddig. Azt is észrevettem, hogy a bőröm és az arcom sokkal szebb lett. Egyszerűen imádom ezt a terméket, és továbbra is szedni fogom, és remélem, hogy további jobb eredményeket érek el.

A barátom ajánlotta az Einnalab DP-t. Lenyűgözött a kapszula, mivel ebben a kapszulában olyan 12 összetevő van, amit eddig is kerestem. Az Einnalab szarvas placenta elfogyasztása után kétségtelenül sokkal jobban vagyok, mivel segít enyhíteni a köszvényes fájdalmaimat. A következő rendelésemnél biztosan vásárolok az egész családomnak!

Kíváncsi voltam a termékre, hiszen elég jó véleményeket olvastam róla, így kipróbáltam egy dobozzal. Egyből rendeltem a következőt, javítja a közérzetem, a bőröm is “fiatalodik” tőle. A harmadik dobozzal is már majdnem elfogyott, következő adag is megrendelve! Legjobb termék!

Elég régóta fogyasztom az Einnalab Deer Placentát. Energikusnak érezem magam tőle, a barátom azt is mondta, hogy fiatalabbnak és szebbnek nézek ki. 🙂 Ez a legjobb öregedésgátló termék, amit eddig szedtem. Nagyon ajánlom!

A termék ragyogóvá tette a bőröm. Működik autoimmun betegségekre is kiegészítő kezelésként, sokkal olcsóbb áron. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. 5 csillagot érdemel!

El sem hiszem, hogy ez a kapszula valódi. Előtte fényképet kellett volna csinálnom. 29 éves vagyok, a bőröm borzalmas állapotban volt. Száraz és zsíros volt egyszerre, pattanások mindenhol és akné...utáltam a bőrömet. Mindössze 2 hete szedem (napi 2 kapszulát), és az arcom teljesen kitisztult és mintha rugalmasabb is lenne.

Már több hónapja szedem, és óriási a különbség. Sokkal jobb a hangulatom, a közérzetem és a gyulladásaim is sokat javultak, összességében nagyon jól érzem magam, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen kiváló termék van a piacon, amely természetes módon segíti az embereket. Köszönöm!

Covidkor 2 hétig voltam az intenzív osztályon. A covid károsította a vesémet, a májamat és a tüdőmet. A COVID eltűnt a szervezetemből, de az általa okozott kár megmaradt. Viszont két nappal azután, hogy elkezdtem szedni a kapszulát, a fáradtságom elmúlt. Most már sokkal jobban érzem magam, több energiám van, sokkal fittebb vagyok és a tüneteim folyamat enyhülnek.

Küldje el Ön is Deer Placenta tapasztalatait!

Hétköznap 7:30-15:30-ig

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT!

Shopping Cart

Minimum 3 doboz rendelése esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS!

X
hu_HU
Scroll to Top