Az őssejt ereje

Az őssejt ereje

Miben rejlik az őssejt ereje?

Az őssejtek az emberi testben található alapsejtek, melyek rendkívüli képességekkel bírnak. Ezek a sejtek képesek más típusú sejtekké alakulni, így kulcsfontosságúak az új szövetek és szervek kialakításában, valamint a sérült szövetek regenerációjában, ebben rejlik az őssejt ereje. Az őssejtek két fő típusa létezik: az embrionális és a felnőtt szövetekből származó őssejtek.

Az új élet fogantatásakor a megterméke­nyült petesejt osztódni kezd és egy embrionális őssejt alakul ki.
Az embrionális őssejtek egyedülálló képességgel rendelkeznek arra, hogy többféle típusú sejtté alakulhassanak át, és ezáltal részt vegyenek a szervezet különböző szöveteinek és szerveinek kialakításában, mint például a bőr, tüdő, szív, vese, haj, stb.

Az őssejt ereje embrionális és felnőtt korban

Baba korban a testünkben lévő őssejt még mindig egy embrionális őssejt, ezáltal a test folyamatosan tud növekedni.

Azonban 18 és 24 év között (nagyjából a pubertás kor után) az embrionális őssejtek felnőtt őssejtekké alakulnak.

A felnőtt korban lévő őssejtek nem rendelkeznek ugyanazzal a regeneratív kapacitással és szaporodási potenciállal, mint a fiatalabb korban lévő őssejtek. Fiatal korban az emberi test  hatékonyabb őssejtrendszerrel rendelkezik, amely gyorsabban cserélődik ki és képes hatékonyabban pótolni az elhalt vagy sérült sejteket.

Az öregedés során a felnőtt őssejtek számának és aktivitásának csökkenése tapasztalható, valamint csökken a sejtregeneráció és a szervezetben lévő károk helyreállításának hatékonysága. Ennek következtében az idő előrehaladtával lassul a gyógyulási folyamat, és nő a sejtkárosodás kockázata.

20-25 évesen egy törött láb gyorsan gyógyul, azonban idősebb korban a gyógyulás sokkal hosszabb ideig tart, mivel lassabb az őssejtek cseréje.

Az őssejtek kutatásának és alkalmazásának számos területe van, beleértve a gyógyászatot, a regeneratív orvoslást, és a betegségek kezelését. Például az őssejtek segíthetnek a szívbetegségek, a cukorbetegség, az Alzheimer-kór és az ízületi problémák kezelésében. Emellett a kutatók remélik, hogy az őssejtek segítségével könnyebben megérthetővé válnak a genetikai rendellenességek, és hatékonyabbá válhatnak a rák és más súlyos betegségek kezelése is.

Deer Placenta ogyéi

Deer Placenta 25000 mg

A Deer Placenta őssejt kapszula az öregedés elleni harcban és az egészség megőrzésében játszhat kiemelkedő szerepet. A Deer Placenta őssejt kapszula a szarvasok méhlepényéből származó őssejteket tartalmaz, amelyek erőteljes regeneratív képességekkel bírhatnak. A szarvast „magasabb rendű” állatnak tekintik, és a szarvas méhlepénye kémiailag nagyon hasonlít az emberi méhlepényre, emellett a tápanyagok és a növekedési faktorok gazdag forrása. Rendkívül tápláló és teljesen biztonságos a fogyasztása.

Kérdése van?

ÜZENJEN NEKÜNK

KAPCSOLAT

Email

info@einnalab.hu

Telefonszám

+3670 701 6426

KÖVESSEN MINKET

Shopping Cart

Minimum 3 doboz rendelése esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS!

X
hu_HU
Scroll to Top